Hvem er jeg?

bak denne bloggen?

Jeg er en jente p 18. Jeg har to flotte foreldre og en flott lillesster❤❤

Jeg har hele livet fram til jeg var 15 bodd hjemme, nr jeg var 15 s mtte jeg og lillesster desverre flytte fra vre kjre foreldre!

Det var kjempetungt og tft 😭 Det er ikke noe man vil oppleve 😭 Men desverre skjedde det 😭

Jeg og lillesster ble splittet...Vi fikk ikke sagt hade til vrandre eller noe, vi ble hentet p vrt vrt sted. Jeg var s lei meg og sa at jeg ikke skulle bli med, jeeg skulle bo hjemme. Der jeg hrer til. Men det fikk jeg ikke 😭

Det var veldig tft. Jeg havna p instutision. Jeg kom dit og var sjokka og skulle nske at alt var et stort mareritt...Men det var desverre ikke det! 😭 Jeg husker som sagt denne dagen kjempegodt! Som om det kunne vrt igr. Men det er 3 r siden.....

Jeg kom til instutisionen, der ble jeg mtt av ansatte og vi pratet og noen fra bv som hadde kjrt meg dit dro etter en stund! Jeg hadde ikke lyst vre der i hele tatt! Tro meg, JEG hadde det ikke bra der i hele tatt!  Jeg ble plassert i en leilighet ved siden av der alle som kommer m bo over natten. Jeg flyttet inn dagen etterp og mtte de andre som bodde der.

Jeg begynte p skole der etter hvert, men det var bare rart om morran og hele tiden og komme til et sted som du skal bo en stund...Ikke er det hos foreldrene dine og ikke er det hos noen du kjenner!

Og foreldrene mine og sstra mi fikk jeg ikke prate med hele tiden..Hvis jeg skulle prate med de, mtte det vre p hytaler med en ansatt som satt hrte p. Det var ikke gy!

Jeg bodde der i ca 2 mneder og da flyttet jeg til en fosterfamilie, jeg flyttet inn to dager fr julaften og det var veldig merkelig! Mtte bli kjent med mange..Det vite at du skal bo hos en fremmed familie, og ikke fr bo hos de du har bodd hos siden du ble fdt, nei det er bare rart.

Idag er jeg 18 og bor her enda. Jeg gr p skole og har ftt venner. Men jeg reiser hjem i helger og ferier.

Men det som er kjipt er at jeg bare har 6 hjemreiser i ret, s det betyr at jeg m velge nr jeg skal hjem.

Jeg mter ogs sstra mi❤
Ho mter ogs mamma og pappa❤

Vi mtte desverre flytte pga naboer og andre ringte inn bekymringsmeldinger til barnevernet. Det var falske premisser og det dem sa var ikke riktig! Det var bde telefoner brev.

Jeg og sstern min hadde det ikke vondt hjemme!

 

#Bloggnosommerkonk2018

Pizza med noe nytt 🤫

Igår kveld prøvde vi noe nytt på pizzaen, Jeg fikk tips fra bloggeren Komikerfrue

Hun hadde fått servert Pizza med Italiensk gryterett på med ost på toppen. Og det var faktisk ikke ille nei. Det var godt, så hvis du har lyst å teste noe nytt og liker italiensk gryterett så kjør på🤭

Snx

Bltur 🤭

Hei og Hopp!

Nå er det noen dager siden jeg fikk sommerferie og en stund siden jeg blogga. Men som sagt jeg har sommerferie nå og det er supert!

I helgen som var nå, var jeg på blåtur med noen jeg kjenner. Dem visste hvor vi skulle, men jeg fikk ikke vite det før vi var på flyplassen. Vi dro nemlig til Billund i Danmark. Vi lå på hotell og var på Legoland 😊

Her kommer litt bildedryss fra Legoland 😊

Har du vært på Legoland før?

Snx

Kinopremiere

God helg :)

Snart skal jeg på kino med ei god vennine, vi skal se en helt ny film som har premiere idag :-)

Ha en fin fredag og en god helg 🌞

Hva skal du i helgen??

Meningen med....

bloggen?

Her tenker jeg å dele tanker, bilder, dagen min også videre.

Jeg har hatt denne bloggen noen dager nå, men uten innlegg. Jeg har vært litt usikker på hva jeg skal skrive. Men jeg ser jo at det er folk innom bloggen og det betyr mye:)

Jeg velger å være anonym. Så navn og sted og sånn er anonymt.

Håper bloggen faller i smak :)

Blogges